t f r
_

San Pollín

Càntics a Sant PollinL’idea del San Pollín va sorgir degut a que sempre que anem a un correfoc, els més petits no gosen apropar-se al foc, els espanta i ens miren com si fóssim cruels bèsties per que es

En un dels dinars de germanó que es fan a Diables, un dels membres de la colla va proposar de fer alguna activitat per que els nens participessin amb nosaltres, i així, perdre aquesta por que molts tenen a la figura del Pollo quan està encès. Va sortir la idea de fer una paròdia dels San Fermines amb tots els elements que porta aquesta festa, però pensada sobre tot per nens.cremen amb alguna de les espurnes.

Corrent davant del Pollo
A partir del 23/03/2009, el grup de Diables encarregats del Pollo, comencen a donar idees fins a formar un concepte sòlid, i a formar un projecte festiu diferent de tot el que s’ha fet fins avui.

Cada nou San Pollin que s’ha preparat, s’ha intentat muntar amb aquells elements que als nens més il·lusió i més van divertir l’any anterior, potenciant-los i incorporant nous elements. La festa s’ha anat modificant poc a poc, i any rere any va patint petites modificacions per a fer d’aquesta festa, una festa per a tothom.

Festa de l'escumaCal dir que, poc a poc, el poble es va animant més any rere any, i participant en totes les activitats que des de la Colla de Diables del Prat s’organitzen per aquesta festivitat. Estem molt contents i orgullosos de que s’hagi agafat aquesta festa amb tants ànims. Esperem millorar-la cada any per que ens ho passem tots molt millor.

Veure edicions pasades:

 

Compartir