t f r
_

Músics

Cap el 1995-96 va aparèixer la Colla Infantil de Diables del Prat, i amb ella, la Colla de Músics.

Amb molta il·lusió vam començar a donar cops de baqueta als timbals, on agraïm la presència d’en Natxo que ens va ensenyar un parell de ritmes. Des de llavors, les ganes van augmentar i vam fer un petit curset amb el Pep de Xarop de Canya. I a partir de llavors, “campi qui pugui” ens vam posar a treballar de valent.

Cap a l’Octubre de l’any 2000 ens vam posar les piles i vam gravar el nostre primer CD amb el títol de “EX NIHILO NIHIL” que va agradar molt.
Amb el temps, alguns membres dels músics, com la Lídia, el Carles, el Sergi, l’Edu, i la Cristina van créixer i ja se sap… Però abans de marxar ens van ajudar amb uns quants nens i nenes petites que volien tocar, des d’aquí els hi agraïm l’esforç.

Cap el 2004 vam fer un altre petit curset amb el Joan de Xarop i apa!!! Tornem a treballar!

Amb aquesta nova colla vam aprendre amb moltes ganes i il·lusió. Començàvem a tenir “mono” de fer el nostre propi CD i així va ser, es va gravar al novembre de 2004 amb el títol de “VORA EL FOC“, aquest també va ser una canya. A més, vam convidar a les gralleres de Gegants del Prat que amb molt de gust van venir a gravar tres dels seus temes acompanyats dels nostres timbals.

I així, entre concursos, tabalades, i correfocs… arribem al 2011, sense parar d’assajar i amb molta il·lusió.

Compartir