t f r
_

Cova del Foc 2011

Es un somni… o un malson?

El Pati de l’Artesà esdevindrà un any més l’espai on la Colla de Diables del Prat realitzi l’espectacle anomenat  ”La Cova del Foc“. Cada any intentem donar una temàtica diferent a aquest espectacle, ja sigui creences històriques, critica social, històries populars, etc.

Aquest any hem preparat una Cova del Foc crítica amb la situació en la que vivim, on hi ha persones, families, i fins i tot països on la situació en la que viuen no es pas de somni, sinó tot al contrari, sembla un mal son. Situacions de vegades irremeiables de les que no som plenament conscients, o no en veiem les seves conseqüències. Així doncs, amb aquesta Cova, volem participar a fer-vos reflexionar sobre les situacions que es viuen arreu del món, guerres, fams, catàstrofes naturals, … I a sensibilitzar-nos per a posar un gra de sorra sempre que puguem.

Es recomana que aquelles persones que s’asseguin a les primeres fileres, portin roba de cotó, texana o teles no sintètiques. Heu de saber que tot i estar en un espectacle controlat, sempre por arribar alguna guspira al públic.

Si voleu veure com es va preparar la Cova del Foc 2011, aquí teniu un vídeo resum!

Compartir